NUTRILITE/NUTRIWAY™ är märke nummer 1 i världen när det gäller försäljning av vitaminer och kosttillskott.* I 80 år har vi använt ledande vetenskap för att producera fantastiska kosttillskott framställda av växtkoncentrat. NUTRILITE/NUTRIWAY är ett av världens ledande kosttillskottsvarumärken som tillämpar hållbar odling. Vi levererar säkra och betrodda produkter framställda av högkvalitativa ingredienser. Vi fortsätter vår resa mot att hjälpa människor att finna sin näringsmässiga balans, leva ett sundare liv och nå sina mål. 

Vi vill alla göra det bästa av varje dag och uppnå våra krävande mål. Men våra hektiska liv gör det ibland svårt att äta de 5–9 portioner frukt och grönsaker varje dag som Världshälsoorganisationen rekommenderar** och det kan ge upphov till luckor i vårt näringsintag. Så varför inte fylla dessa luckor med hjälp av kosttillskott? 

Växtnäringsämnen från frukt och grönsaker, även kallade fytonäringsämnen, ger oss den extra näring som vi behöver för att må så bra som möjligt varje dag.

* Källa: Euromonitor International Limited. www.euromonitor.com/amway-claims
**Källa: Världshälsoorganisationen/FN:s livsmedels- och jordbruksorganisation. Diet, Nutrition, and the Prevention of Chronic Diseases; Report of a Join FAO/WHO Expert Consultation Geneva, World Health Organization, 2003 (Technical Report Series No. 916)