Tillsammans kan

vi bekämpa

näringsbrist

hos barn

Problem Varje år dör 3,1 miljoner barn av näringsbrist. Den femte födelsedagen är en viktig milstolpe för barnets överlevnad.

Lösning NUTRILITE/NUTRIWAY™ har utvecklat NUTRILITE Little Bits, ett kosttillskott med mikronäringsämnen och växtingredienser för barn med näringsbrist.

Resultat Syftet med kampanjen Power of 5 är att hjälpa barnen fira sin femte födelsedag vid god vigör.

Power of 5 Om barn under fem år lider av brist på mikronäringsämnen, ökar risken för att de dör eller att deras fysiska och psykiska utveckling försämras (se Världshälsoorganisationen). Little Bits hjälper utsatta barn att få möjligheten att fylla fem år med fullt utvecklad hjärna och kropp.

Power of 5-partnerskap Kampanjen Power of 5 sätter fokus på de kritiska relationer som är nödvändiga för att främja barnens näringsmässiga, fysiska och emotionella välbefinnande. Det första kritiska relationen uppstår mellan mamman och barnet. Icke-statliga organisationer spelar en avgörande roll i detta stöd. Amway och NUTRILITE/NUTRIWAY har ingått kritiska partnerskap med icke-statliga organisationer som CARE som förser barn med viktiga faktorer som mat och utbildning. Det femte kritiska partnerskapet uppstår mellan dig och de barn som får ta del av Little Bits.

Din ”Gift of 5” CARE är vår globala insamlingspartner. Din donation till CARE hjälper barn att få NUTRILITE Little Bits. Du kan ge Little Bits till ett barn i en månad för 10 USD och i ett år för 120 USD.